pühapäev, 1. oktoober 2017

Batushka (pl)

Head muusikat tehakse nii palju, et täitsa võimatu on kõige uue ja isegi vanaga kursis olla. Peaks töölt ära tulema ja hakkama täiskohaga süstemaatiliseks muusikakuulajaks, siis ehk tekiks aja möödudes mingigi ettekujutus.
Näiteks mina kuulsin Batushkastki alles üsna hiljuti ja ainult seetõttu, et ta kuulus selle aasta Wackeni line-up'i. Võib-olla satub meie blogisse kunagi mõni külaline, kellega on samamoodi läinud, seepärast panen siia viite Batushka superheale ja täiesti uudsele, seni ainsale albumile "Litourgiya". Minu jaoks on kahtlemata tegemist viimase aja ühe tippleiuga.
Batushka on Poola päritolu. Liikmete identiteet pole teada, kuid väidetavalt kuuluvad nad ka teiste hästi tuntud bändide koosseisu. Bänd on samuti kogenud kristlike organisatsioonide tagakiusamist ja pidanud ära jätma kontserte Venemaal ja Valgevenes. Selles suhtes on naljakas, et näiteks popstaarid tohivad küll täitsa avalikult pornograafiaga tegeleda ning sõdureid ja isegi sõjatehnikat kutsutakse papid-preestrid õnnistama... Aga see selleks. Igatahes siin see on:

Shadowmind (no)

Midagi veidi mahedamat pühapäeva õhtupoolikuks. Tõestus, et Norras tehakse ka muud muusikat peale black metali. Omapärase vokaaliga metalcore/ MDM segu.

Be Under Arms (RUS)


Natuke reklaami kah, reedel 06.10 Tallinnas Rockstar's klubis.
Stiil  Metalcore/Death Metal/Goove. Tundub täitsa vaatamist väärt, ise ei saa kahjuks minna.

Soojendavad :
Signs of Execution (EST),




The Mascaron (LAT/UK)





Winter is coming Eesti moodi


Bestia

 

Sõjaruun

 

Tarm

نار جهنم

Tegemist on Bahreini duoga, kelle suupärasem nimi on Narjahanam. Viljeldakse Lähis-Ida mõjudega black/ death metalit. Tulemus on minu arvates päris hea, kuulasin mitu lugu ära.