kolmapäev, 28. veebruar 2018

Metal Aafrikas

Tomil oli siin äsja musta mandri väljakutse. Leidsin väikese loojupikese death metalist Aafrikas. Üks Skinflinti huvitav lugu sai tomil ka postitatud.


Lisan ka omalt poolt ühe video bändilt Scratch, kelle kohta ma mingit infot ei leidnud, üks YouTube'i kommentaator mainis Mosambiiki. Vaadata on siin küll rohkem kui kuulata. Stiili ei oska ka eriti määratleda, mingi folgi sugemetega alternatiivne asi ehk. Meeleolukas igal juhul.


Пасош (ru)

Märtsi lõpus on Tapperis esinemas üks alternatiivroki bänd Venemaalt, kellest ma kunagi midagi kuulnud pole. Aga kuna vähemalt selle konkreetse laulu põhjal võiks öelda, et tegemist on sisuliselt Pixiese klooniga, siis võib neid vahelduseks siiski ära märkida.

Afgrund (swe/fin)

2006 alustanud ja natukene segase ajalooga bänd, hetkel näoraamatus kirjas: Swedish/Finnish d-beat grindcore band. Now reformed by founding and original members. Aga keda see ikka huvitab kui neil hiljuti ilmunud uus ja huvitav plaat nimega "The Dystopian". Muusika on segu grindgorest ja black metalist ja death metalist.