laupäev, 1. detsember 2018

Metallinurgakese hooldustööd

Aasta hakkab vaikselt lõppema ja sai ka pisut blogi korrastatud.

Esiteks said korrastatud Youtube playlistid, mis vahepeal unarusse jäid. Nüüd on need aastate lõikes ja reeglina lisan sinna uue kuu alguses eelmise kuu avaldatud kraami. Novembri postitused juba täies mahus sees.

Videod - siin on kõik blogis ilmunud videod (mitte lyric) ja mõned veel boonuseks bändidelt kes on blogis esindatud ja uusi videoklippe välja andnud:
2018 Videod
2017 Videod

Muusika - siin siis üksikud lood ja ka lyric videod lähevad reeglina siia:
2018 Muusikapalad
2017 Muusikapalad

Kuna Eesti metalit on siia juba omajagu lisandunud, lisasin uue sildi "Eesti" ja üritasin kõik vanad Eesti bändide postitused ära sildistada. Lisaks sai ka loodud Youtube playlist: Eesti Metal
Kui mõni bänd tahab et tema lugu siin avaldakse või hoopis soovib postituse eemaldamist, siis võib julgelt info saata kontaktivormi / kommentaari kaudu.

Jooksvalt üritan täiendada ka Festivalide lehekülge, ehk siin kirjas reeglina regulaarselt toimuvad metali festivalid meil ja mujal euroopas, kui kellelgi on midagi lisada võib julgelt kommenteerida või saata kontaktivormi kaudu info mulle.

Postituste alla sai prooviks lisatud ka hindamise lahter, kahjuks keskmist hinnet ei suuda see arvutada. Vaatame mis saab, kui asi jamaks läheb korjan selle ära. EDIT: Hindamise jaoks sain nüüd mingid tähekesed toimima.

PS: Hea tagasiside ja ettepanekud blogi kohta on alati teretulnud, ootame kommentaare.




Nasty (bel)

Järgmise aasta 31.03 on välja kuulutatud Nasty kontsert Tallinnas Von Krahli teatris. Tegemist  2005 aastal loodud hardcore (osaliselt beatdown) pundiga, kes iseloomustab ennast nii "4 dudes doing fucked up music for a fucked up world".
Meil ilmselt selliseks madinaks ei lähe kui antud videos, kus ilmselt pooled kontserikülastajad lahkusid korralike sinikate ja mõned võib-olla isegi luumurdudega.