esmaspäev, 2. oktoober 2017

Thy Antichrist (co)

Colombia päritolu black metali bänd, kes praegu peaks resideerima USAs. Minu tähelepanu pälvis eelkõige solisti originaalne hääl. Ja fakt, mille taolised mulle haiglaslikul kombel ülihästi meelde jäävad, nimelt et üks eelmistest trummaritest aliasega Sebastiano Di Morte sooritas 2010. aastal 24-aastasena enesetapu.
Tegutsenud küll juba alates 1998. aastast, on bändil seni õnnestunud välja anda vaid üks täispikk plaat. Kuna nad käesoleval aastal sõlmisid lepingu Napalm Recordsiga, saab see mure ilmselt murtud. Tundub aga, et praegu kõlab Thy Antichrist juba tuntavalt teistmoodi kui allpool olevas videos.

farsot. (de)

Saksa black metali bänd, aktiivne aastast 1999 ning selle aja peale on ilmunud kolm täispikka albumit. Liikmeid on viis, nende nimed koosnevad tähtede ja numbrite krüptilistest kombinatsioonidest. Karta on, et ka välimuse kohta on teada vaid nii palju, kui videost näha on.
Aga ei, siiski on numbrite taga ka näod olemas, kuigi päris nimedega on ikka kehvavõitu. Vaevalt muidugi, et need nimed eriti midagi ütleksidki.
Lugu ise on hea.

Al-Namrood (SA)


Ka täielikus islamiriigis tegutseb mõni põrandaalune black metal bänd, loodan et kogu see värk pole kellegi väljamõeldud turundusnipp. Igatahes kui see nii on, siis tüübid peavad olema väga osavad salamisi tegutsemises, teine variant on et nad ikkagi tegelikult elavad kuskil eksiilis või on tegemist  mõne väga tähtsa perekonna liikmega. Loomulikult on liikmed täiesti anonüümsed.  Vahele jäädes võetaks nad kohe kinni ja pistetaks  pikemaks ajaks kuskile kinni või veel midagi hullemat.

Stiiliks  araabia folgi sugemetega black metal

Viimaselt plaadilt (Enkar, 2017):


Vanemat kraami ka (Jaish Al-Namrood, 2013)