laupäev, 11. november 2017

Психоз 4.48 (ru)

Kui tuju peaks tänasel laupäeva õhtul mingil arusaamatul põhjusel liiga hea olema, siis see pole küll midagi taolist, mida üks annus depressiivset metalit parandada ei suudaks. Lugu nimega "По тротуару смерти уходя" vene ühemehebändi eelmise aasta plaadilt "...от боли, сжигающей в прах, к забвенью гниющих...".

 

Raventale (ua)

Bändi tuumikuks on Astaroth, kes ise nimetab oma muusikat atmospheric blackened metaliks. Lisaks on mitmeid live muusikuid. 12 aasta jooksul on albumeid välja tulnud päris tihedalt. Antud lugu on pärit selle aasta üsna värskelt albumilt "Planetarium". Kuna see kestab üle üheksa minuti, siis võib eeldada, et intro ja outro on pikad ja natuke tüütudki, aga vahepeal on jälle üsna hea ning tõesti, kuhu ikka kiiret on.

Skeletonwich (usa)

Skeletonwich on alates 2003 tegutsenud üsna produktiivne ameerika bänd. "Well of Despair" on 2016. aasta singel, mis tutvustas uut solisti, kes laulab ühtlasi ka sellises bändis nagu Wolvhammer. Tundub, et muusikuid on ikka piiratud hulk. Stiiliks on üsna kaasahaarav MDMi ja thrashi segu, ei midagi ekstreemset, aga täitsa mõnus kuulata.

Three Eyes of the Void (ua)

Super lugu täiesti uuelt ukraina ühemehe black metali projektilt Three Eyes of the Void. Detsembris peaks ilmuma EP "The Moment of Storm". YouTube ei ole veel asjast midagi kuulnud.

https://soundcloud.com/threeeyesofthevoid/the-eyes-to-see

Swallow the Sun (fi)

Swallow the Sun ei ole üldiselt eriti minu veiniklaas, aga sageli juhtub nii, et mõnelt bändilt paar lugu ikka meeldib, kui ka ülejäänut ei kuula. See lugu ongi just selline.