kolmapäev, 29. november 2017

Forefather (uk)

Forefather on alates 1997 tegutsev briti duo, kes viljeleb sellist blackened viking metalit, kuigi nad ise nimetavad oma loomingut anglosaksi metaliks ja neile ei meeldi black metaliga seostamine. Paljugi mis ei meeldi, blacki mõjud on minu meelest ikka ilmsed.
Tundub, et plaatidel kasutatakse programmeeritud trumme, aga vahepeal olla neil harjutamiseks ikka elus trummar ka olemas olnud.
Plaate on välja antud päris mitu, antud lugu on pärit 2002. aasta plaadi "Engla Tocyme" kordusväljaandelt.

Edit: Plaat ise ei kõlba kuskile, vältida. Antud lugu ongi üldse boonustrack 2017. aasta kordusväljaande jaoks ja ainus normaalne.

Undying (br)

2015 aastal loodud brasiilia bänd, mis see aasta andis välja oma esimese albumi "Lucifer Untold". Mõnus natukene doomistatud vanakooli mdm. Esimeses loos teeb külalishäälena kaasa ka norrast pärilt Liv Kristine, kes luges aastal 2003 ansambli Theatre of Tragedy kodulehelt, et ta ei kuulu enam sinna bändi.  Neile kellele naishääled ei meeldi võin rahustuseks öelda, et ülejäänud album läheb edasi samas stiilis ilma Liv'ita.




Infinity (nl)

Infinity on täitsa korralik meloodilisemat laadi black metali (ise ütlevad occult black metal) punt Hollandist, tegutsenud juba üle 20 aasta. Välja on antud kuus täispikka albumit. Antud lugu on käesoleva aasta albumilt "Hybris". Järgmise aasta Howls of Winteri line-up.