neljapäev, 9. november 2017

Repulsive (uk)

Briti bändi Repulsive selle aasta märtsis ilmunud digitaalne debüüt-EP "The Flesh Domain" on üks mõnus doos vanakooli death metalit: piisavalt rütmikas, piisavalt meloodiline, mitte liiga brutaalne, sümpaatne vokaal, kõik on hästi tasakaalus. Mulle meeldis.

Murder Worker (es)


Paljude asjade kokkusattumisel sattusin ühte hispaania blogisse kus promoti bändi nimega "Murder Worker". Njah ega rohkem eriti teada ei saanud kui et tegemist Sevilla pundiga kes peaks mängima vanakooli rootsi surnumetalli ja kunagi 2018 peaks album ka ilmuma.
Lugu kuulama hakates leidsin et see kraam on vanakooli värgist ikka päris kaugel, pigem mingi segu erinevatest metali stiilidest või siis nn. modern death metal. Kokku on tulnud mingi huvitav kooslus. Kuna lugu on väga lühike, kuulasin seda esimese hooga päris mitu korda järjest.


 

Malice (ua)

Sattusin väga laheda ukraina SBM bändi otsa, eriti meeldis mulle vokaal. Malice on asutatud 1998 ja peaks olema siiamaani aktiivne, aga mine sa tegelikult tea, sest selle aja jooksul on ilmunud vaid üks plaat "Symphony of Darkness" (2001). Samas on see plaat 2009 uuesti välja antud, ilmselt ka sellepärast, et algversioon oli kasseti kujul. Siin avalugu sellelt plaadilt.

Sons of Aeon (fi)

Bänd on registreeritud aastal 2010, kuid praegune staatus on teadmata. 2013 on ilmunud üks ja ainus selftitled album.