pühapäev, 28. jaanuar 2018

Sin Of God (hun)

Kauge sulgulasrahva Ungari esindajaid pole siin varem olnud. Nüüd saab see viga parandatud. Tegutsenud aastast 2009 ja motoks "death metal band with a powerful sound across all instruments and a mission to musically destroy the world."



Hypocrisy (se)

Kui räägitakse meloodilise death metali klassikast ja Göteborgi skeenest, jääb Hypocrisy alati kuidagi tahaplaanile, aga minu meelest on ta stiili igati silmapaistev ja omanäoline esindaja.
Bänd sai alguse 1991, esialgu küll Peter Tägtgreni sooloprojektina. Tägtgren (kes eriti nooremana nägi välja nagu Johnny Deppi vähe karvasem kaksikvend) viibis kaheksakümnendate lõpus ja üheksakümnendate alguses Ameerikas ja sai tugevasti mõjutatud sealsest death metalist ning naasis kodumaale juba uute ideedega. Melodeathi hakati natuke hiljem tegema. Ega kogu nende looming pole puhas kuld, aga oma parimates avaldustes on seal olemas kõik, mis mulle MDMi juures meeldib.
Vahepeal oli bändi staatuseks ootel, nüüd aga oleks nagu aktiivne, kuigi mingit kontserttegevust küll ei paista ühestki kanalist. Live'i läheks võimaluse korral vaatama küll.