laupäev, 14. oktoober 2017

Wolfbrigade @ Wacken 2017

Kuna Wacken TV selle video üles pani ja ise sai kohal viibitud teen väikse kokkuvõte.

Aeg ja koht: Wacken 2017, reede, august midagi

Sellel ajal kui normaalsed inimesed tormasid hevigigant Megadeth'i kuulama, ei olnud meil oma kavasse eriti midagi planeeritud. Mõtlesime et lähme huupi telki (Bullhead Circus) ja vaatame mis seal tuleb. Rahvast oli meeldivalt vähe ja sättisime ennast suhteliselt normaalsele positsioonile seisma, teades ainult bändi nime (me küll vaatasime enne kõik bändid tuubist üle aga see isend nagu meelde jäänud). Ja siis läks lahti...
... esimestest taktidest alates väga kaasahaarav sound, head trummid (mis siin videos nii hästi ei kosta), tigedalt rahvast põrnitsev solist. Mind tõmbas see kontsert kohe käima ja võttis pead nõksutama. Kahjuks on video teisest versioonist välja lõigatud päris algus, alustasid introga mängides seljaga rahva poole kuni solist välja ilmus. Eriti meeldis mulle kontserti lõpp, kus solist jättis juba hüvasti ja jalutas minema, aga siis tehti otsa veel korralik outro.


Kui alguses laeti üles täis kontsert, siis päev hiljem asendati see millegipärast selle versiooniga, siin on puudu intro ja "Nomad Pack" (mille lõpus oli videos ka publiku seas olevaid blogi autoreid näha).

Kokkuvõte:
Wolfbrigade (loe: crust punk) ma ikka eriti ei kuula, selle bändi võlu ongi minu jaoks live esinemine. Kindlasti oli see  üks top 5 kontsertelamustest, sellel festivalil.
Hinded:
Koht: *****
Heli: *****+
Wolfbrigade: *****

Laupäevaõhtune teemalauluke

Suodeth (uk)


Mõtlesin siin et kas tõesti reede ja 13 ei ilmu ühtegi musta- või surmametalli albumit ei ilmugi, aga väikese hilinemisega leidsin ikkagi ühe.
Album: The Enlightenment
Stiil: symphonic black / mdm

Murder, murder .. murder, murder .. father, father .. murder, murder ...



 
Shaking, we face down the bottle ... In fear will you take it all ...



Frantic Amber (swe)


Tegevus mustvalges Sin City laadses linnas, ammud, mõõgad, maskidega võitlejad, sinised silmad, rohelised silmad, ilusad naised ja lõpuks veel hea lugu ka, mida rohkem veel tahta ühelt videolt:



Frantic Amberon loodud aastal 2008 ja koondab eri maade esinejaid  - Rootsi, Jaapan, Taani ja Kolumbia. Plaate välja antud seni vaid üks, tundub bänd keskendub rohkem esinemistele. Mõned nende videod on SinuTorus kogunud üle miljoni vaatamise, mis sellise muusikastiili kohta on väga hea saavutus. Aastal 2012 võitsid rootsi Metal Battle eelvooru ja said Wackenile. Loodame et jõuavad kunagi eestisse ka esinema.


Inconcessus Lux Lucis (UK)


Kõik, kes nüüd veel eilsest reede 13 tähistamisest veel päris üle ei ole saanud, siis aitab teid käima tõmmata järgnev lugu. Mõnusa folgiliku või peaaegu Rock'n'Rolli rütmidega musta metalli:


Bänd mis kunagi tegutses nime all "Whorethorn" (2006-2009). Lugu uue nimega bändi teiselt täispikalt albumilt "The Crowning Quietus" mis ilmub 31.10.2017.



Uprising (de)

Ja veel üks superhea lugu. Tegemist on ühemehebändiga. Ainsa liikme nimi on W., kes laulab, mängib kitarri ja bassi ning programmeerib trumme. Selftitled debüütplaat ilmus juba eelmise aasta märtsis, aga erilist furoori ei ole näha. Tekib hirmutav mõte, et mida kõike muud head me veel maha magame või kunagi üles ei leia.

Woman Is The Earth (usa)

Juhuks kui saavad otsa lood, mille meloodiast sõltuvuses olla, siis siin on veel üks.