pühapäev, 5. november 2017

Schammasch (ch)

Schammasch on huvitav šveitsi avant-garde/ black metali bänd. Selle video kõik komponendid moodustavad meditatiivse terviku vastavalt bändi lüürilistele teemadele, milleks on erinevalt enamikust black metali bändidest spirituaalse sisuga aines. Lugu on pärit 2016. aasta kolmediskiliselt enam kui poolteist tundi pikalt ning muusikaliselt ja vokaaliliselt mitmekesiselt albumilt "Triangle", mida ma pole veel jõudnud korralikult läbi kuulata, aga plaanin seda kindlasti teha.

Lord of the Lost (de)


Mittemetalpost.
Midagi rahulikku pühapäeva õhtuks, kui teile meeldib Nick Cave siis meeldib ka see



Kokandushuvilistele

 

Alex Terrible (Russian Hate Project) (ru)


Alex Terrible on miski vene tüüp, kes teeb YouTube'is seda ja vist veel mõnda teist pseudonüümi kasutades kavereid ning on bändi Slaughter to Prevail laulja oma tegeliku nime all.
Ma pole päris kindel, mis see Russian Hate Project on, aga igatahes on selle egiidi all väljas igati korrektne samm-sammult kokkamisjuhiste video. Kui juhiseid on otse natuke raske jälgida, siis kirjapandud retsept on video all olemas.

Black Rebel Motorcycle Club (usa)

Olen sunnitud tegema veel ühe pehmomuusika postituse, kuigi see bänd on juba siin blogis kajastamist leidnud. Mulle lihtsalt niivõrd meeldib see attitude. Ja suitsetamine paistab taas lahe. Anyways, tervislikud eluviisid ongi maailma igavamaid asju.

Iron Monkey (uk)


Sludge metal või ka sludgecore on muusikastiil mis on segu doomist ja hardcore punkist, ehk siis doom metali sügav depressiivne helipilt sulatud kiiresse hardcore punki rütmidesse. Sludge metal on pärilt USA lõunaosariikidest ja klassikalist traditsioonilist sludget kutsutakse ka southern sludge.


Iron Monkey on üks klassikaline uk sludge bänd, mis tegutses üheksakümmentatel. On nüüd jälle kokku tulnud ja maha saanud uue albumiga "9-13"



Barathrum (fi)

Lugu staažika soome bändi Barathrum käesoleva aasta albumilt "Fanatiko". Stiiliks on märgitud black/ doom metal, kuid vähemalt selles loos kuulen mina küll rohkem pungi mõjutusi.

Distress of Ruin (fi)

Tänahommikuseks leebeks päevaalustuseks on lugu soomlaste bändi Distress of Ruin eelmisel kuul ilmunud EPlt "Insights".