teisipäev, 7. november 2017

Dehydrated (sk)

See värk tekitas mul natuke segadust, kõigepealt vaatasin - ohhoo Dehydrated on uue plaadi välja andnud. Kui lauluks läks mõtlesin - kas nad on nüüd uue solisti võtnud või Ira hääl eriti kurjaks muutunud. Hakkasin asja kontrollima ja selgus, et tegemist hoopis sama nimega Slovakkia bändiga, kes on küll kirjade järgi tegutsenud aastast 1991, aga viimastel aastatel suhteliselt uue koosseisu kokku pannud ja nüüd plaadi nimega "Resurrection" avaldanud. Igatahes stiililt on bändid üsna sarnased, ainus suurem erinevus et vene bändil on solistiks naine ja slovaki omal mees.


Ja et segadust ei tekiks kui peaksite kuskil kontserti plakatil nägema esineja logo
Dehydrated (sk):

Dehydrated (ru):

Son ov Leviathan (usa)

Superäge (digitaalne) debüütplaat "Vi Veri Vniversum Vivus Vici" california ühemehebändilt. Stiiliks väga huvitav black/ blackened death metali segu. Siin videos on jupikesed igast plaadi loost.

Hak-Ed Damm (can)

Head rütmikat musta metalli Kanadast, bänd tähistab oma 10 aasta sünnipäeva albumiga "Holocaust Over Dresden" mis ilmub 26.11.2017. Kaks uue plaadi lugu on ka juba lekitatud. Ei osanud neist ühte valida sest mõlemad on head:







Starforger (uk)

Starforger on sõltumatu briti duo, kes ise ütleb oma muusika kohta nii:  
Starforger is a project where we get to be both as metal and as nerdy as we like. The keyboards are twinkly, the riffs are cheesy and the vocals are incomprehensible. We hope you enjoy it!
Mina igatahes nautisin küll ja tüübid ise on väga muhedad, eks see neil vist rohkem nii hobi korras toimetamine ole. Lugu on 2016. aasta digitaalselt EPlt "Meteorfall".

Outlaw (br)

Head nn õigeusklikku black metalit otse Brasiiliast. Lugu on debüütalbumilt "Path to Darkness".