teisipäev, 26. detsember 2017

Stormgrey (lt)

Ei teagi, kuidas Leedus olukord raskema muusikaga on, eriti midagi ette pole sattunud. Grupp nimega Stormgrey teeb küll üsna mõistlikku death/ trash metalit. Lugu seni ainsalt 2015. aasta albumilt "Pray. Crawl. Suffer".

Pequod (de)

Dark Easter 2018 festivalil tähistab oma 20. sünnipäeva Münheni kohalik bänd Pequod. Vaatamata pikale tegutsemisele on bänd siiani iseseisev, st ei oma ühegi plaadifirmaga lepingut. Plaate on selle perioodi peale ainult 2 EP-d ja aastal 2011 üks täispikk album nimega "Forgotten". Oma muusikas  segavad nad kokku metalcore, thrashi ja death metali.







No Point in Living (jp)

Jõulud võivad olla inspiratsiooni või depressiooni allikaks, antud juhul mõlemat: jaapani depressiivse black metali ühemehebänd andis eile välja singli "Mournful Christmas", assotsiatsioonid aisakella loo teemadel.
Bänd on väga toimekas: kui metallientsüklopeedia andmed on õiged, siis on tal 2017. aasta jooksul ilmunud juba kuus täispikka albumit, nii et tegelikult ikka on elul mõtet ja depressioon nii sügav pole, et tegutseda ei lubaks.

Turbocharged (se)

Vastukaaluks jõuludele kulub ilmselt ära natuke elutervet religioonivastasust ja pühaduseteotust. Deathpunk metal Rootsist.