teisipäev, 14. november 2017

Parkway Drive (au)


See bänd on nüüd välja hõigatud Hard Rock Laagri ühe peaesinejana. Niisama kuulamiseks minu jaoks liiga kommertslik, aga selliste bändide kontsertlive on reeglina salvestatud versioonist alati parem.
Videost saab äkki vihjeid, milline selle aasta Laager välja nägema hakkab ;).


Ophis (de)

Kui ultrapikast introst üle saada, siis läheb juba palju huvitavamaks. Eks ta muidugi ikka doomiks jääb, aga vokaal on väga hea ning lool tervikuna mõjuv atmosfäär.
Ophis on alates 2001 tegutsev saksa death/ doom metali bänd. See lugu on pärit oktoobris ilmunud uuelt albumilt "The Dismal Circle".

Plagis (uk)



See on kahemehe bändi "Burning Pantheon" ühe liikme ühemehe (või ühenaise) kõrvalprojekt :D. 
Ainsa liikme artistinimi on Dasimus 'Plagues' Plagarin, päris nimi enne oli Adam McLoughlin, kuid nüüd palub ennast kutsuda  Alexi McLoughli, ah kurat seda teab on ta siis mees või naine. Alustanud aastal 2016 aga jõudnud juba kaks täispikka albumit teha. 
Black metal, peaaegu selline nagu ta olema peabki. Et asi ikka eriti saatanlik oleks, siis postituse avaldamiseaeg on kell 6:66.




All Pigs Must Die (usa)

Krapsakaks päevaalustuseks lugu ameerika hardcore pungi bändi All Pigs Must Die oktoobri lõpus ilmunud plaadilt "Hostage Animal".