pühapäev, 22. oktoober 2017

Степь (ru)

Slaavi nädalavahetuse lõpetuseks. Seekord pole metaliga midagi pistmist, rahulik folk rock pühapäeva õhtu lõpetamiseks.



PS: Vanematele nõukaaegsetele olenditele peaks plaadiümbris ka midagi meenutama.

Drops of Heart (ru)

Tahaksin veel korraks esile tõsta ühte Venemaalt Ufaast pärit bändi Drops of Heart, kuigi nad on selles blogis juba mainimist leidnud: nende suurepärane "Аманда" oli lausa avapostituseks.
Tegutsenud on nad 2008. aastast ja välja andnud ühe täispika albumi ning EPsid ja singleid. Muusika on selline kergemat sorti, kuid minu jaoks siiski väga sümpaatne nii meloodiate, kõla kui eriti just väga hea vokaali poolest. Enamasti laulavad nad vene keeles, kuid mõnikord on samad laulud esitanud ka inglise keeles ning siis pole tulemus enam üldse nii hea.
Kuna ma ei suutnud kahe laulu vahel valida, panen siia mõlemad: kumbki erineb teisest. Kolmas on vene rahvamuusika mõjutustega pakaseteemaline instrumentaalpala, ka tore kuulamine.



Midgard (ukr)

Tegemist suhteliselt värske bändiga, kes tegutsenud 2015 aastast. Stiililt huvitav segu mdm/pagan/viking metalist, pean tõdema et kuulasin seda lühikest lugu päris mitu korda järjest.
Lugu "Berserk" debüütalbumilt "Wolf Clan" , ingliskeelsetele loo ja plaadi nimedele vaatamata laulavad vene keeles.


Dehydrated (ru)


Äratus, äratus ...
Otse siberist Tomski linnast, core sugemetega deathmetal, tegutsenud aastast 2008 ja välja andnud  omajagu head kraami, lugu 2012 aaasta plaadilt "Zone Beneath the Skin".
Ettevaatust, see video on hästi kõva heliga.



Lisaks on tootnud ühe kuulsa bändi kuulsa loo coveri (puhka rahus Lemmy - ma arvan et sulle see meeldib).