laupäev, 30. september 2017

Balfor (ua)

Ja otsa veel üks mõnus vanakooli MBM/ MDM lugu Ukraina koosluse "Balfor" viimaselt plaadilt. Kasulik teadmine: balfor tähendab matusetuld.

Syn Ze Șase Tri (ro)

Rumeenia SBM bänd, kellest eriti mingit infot ei ole leida, kui et tegutsetud on 10 aastat, ilmunud on neli plaati ja nimi tähendab inglise keeles "I Am With Triple Six". Antud lugu on pärit nende 2015. aasta albumilt "Stăpîn peste stăpîni", kuid pundilt on väljas ka värske album nimega "Zăul moș". Lihtsalt mulle isiklikult meeldib vanem kraam rohkem, aga kel huvi on, uurib ise järgi.

-22 Celsius (USA, California)


Huvitaval kombel on üks Californias elav programmeerija ette võtnud külmad teemad. Kuidas küll inimene kes elab kohas kus miinimum tepmeratuurid ka talvel jäävad reeglina siiski plusspoolele saab inspiratsiooni külmast ja kõledast talvest?
Stiiliks atmosfääriline black metal (instrumentaal) ja kokkuvõttes see asi minuarust ikka nii külm ei ole. Nagu atmosfäärilisele black metalile kombeks on lugu minimaalselt pikk, 7 minutit on ilmselt lühim lubatud loo pikkus selles stiilis.


Deathkin (fi)

Soome black/ death metal. Kõlab päris hästi. Esineb koos kolme bändiga reedel, 20.10 Tapperis.

Witchery (se)

"True Northi" live esitus Linköpingis.