esmaspäev, 6. november 2017

Sickle of Dust (ru)

Töötasin täna läbi Venemaa üksiküritaja Sickle of Dust debüütplaadi "Between the Worlds". Tegemist on rahulikumat sorti, aga ilusa meloodilise, nagu voolava muusikaga, kus leidub ka sümfoonilisi elemente, kostab viiuleid ja mingeid pasunate moodi pille (ei ole asjatundja). Mina jäin igatahes rahule.

Walking Dead on Broadway (de)

See on ka värskelt Wackeni nimekirja lisandunud bänd. Üsna tavapärane raskepärasem deathcore, aga täitsa hea kuulata.

Grabak (de)

Leipzigist pärilt kollektiiv kes on juba aastast 1995 tootnud head black metalit. Nüüd kus bänd produtseerib massacre records, on kõlapilt eriti  ära sätitud, samas mulle vahepeal tundub et isegi liiga palju on erinevaid kitarrritilinaid taustaks lisatud. Uus album "Bloodline Divine" ilmub 17.11.2017.




Mantar (de)

Tuulasin siin natuke Wackeni line-upi lisandunud võõraid nimesid. Mantar võib ehk olla päris kuulatav. Tegemist on viis aastat tegutsenud saksa-türgi duoga, kes harrastab sludge metalit, mis on kombinatsioon doomi ja hardcore pungi elementidest, mõjutustega industrialist ja ehk mujaltki. See lugu on pärit 2016. aasta albumilt "Ode to the Flame".

In Mourning (se)

Rootsi bänd, kes alustas aastal 2000 gothic metaliga, uuemal ajal mängitakse progressiivsemat laadi MDMi. Ilmunud on neli täispikka albumit ja mitu demo. Tänahommikune lugu on viie aasta taguselt albumilt "The Weight of Oceans".