pühapäev, 12. november 2017

Nine Treasures (cn)

Ma ei tahagi teada, mis mu ajus toimub, võib-olla vajan restarti ja olen küllastunud muusikast, mida viimasel ajal kuulanud olen, igatahes see tundub mulle väga laheda loona. Ja teised selle bändi lood ka...
Tegemist on seitse aastat tegutsenud hiina kooslusega. Kõik liikmed on küll pärit sise-Mongooliast, lüürika on samuti mongoolia keeles ja teemaks otse loomulikult mongoolia folkloor. Välja on antud kolm täispikka albumit ja paar väiksemat jubinat.
Kontserdigraafik Euroopas selle aasta suvel oli päris tihe ja live videotel on näha, et tõmbasid rahva käima küll.
Rahulikku pühapäeva õhtut ja nautigu see, kes suudab. :-)

Tender Branson (ru)


Tegemist idanaabrite naissolistiga hardcore pundiga. Infot bändi kohta väga ei leia - pärit Moskvast, bandcampis on neil üleval kaks EP mõõtu albumit The Baiting  2015 ja When the medicine is powerless 2011 ja tuubis on üks ametlik video aastast 2016. Vaatamata inglise keelsetele plaadinimedele laulavad siiski õnneks emakeeles.


PS: Tender Branson on Chuck Palahniuk novelli "Survivor" tegelaskuju, kes istub enda kaaperdatud Boeing 747-400 kokpitis ja loeb musta kasti oma elulugu.

WOLFxDOWN (de)

Hardcore punk bänd alustas aastal 2011 ja nende parimad ajad olid kuni 2014 aastani, mil nende solistiks oli Larissa Stupar (praegu Venom Prison). Selle aasta suvel läks bänd päris laiali, seoses seksuaalkuridegude süüdistustega kahe liikme suhtes.

Tuubis on päris mitu nende live videot, igatahes möll moshpitil oli alati kõva.



Engulf (usa)

Engulf on ameerika ühemehe death metali projekt. Septembris ilmus kahelooline EP "Subsumed Atrocities". Üldjoontes üsna vanakooli värk.

Myrkur (dk)

Ma ei tea, kas Myrkur viljeleb kõige kommertslikumat black metalit, mida ma kuulnud olen, aga igatahes midagi teistsugust kindlasti. Siin laulus loob minu arvates ilusa meloodia ja puhta laulmise ning musta metalli iseloomulike käredamate kohtade kontrast üsna pahaendelise meeleolu.