reede, 10. november 2017

Life is Pain (ch)


Reedeõhtune alkoholitest !!!



Ilmselt nägid sa midagi sellist, mis viitab et peaksid koju magama minema.

W.E.B. (gr)


Nagu tavaliselt ilmub reedeti uusi albumeid. Tänaseks valikuks on bänd Ateenast, kes on tegutsenud aastast 2002 ja täna avaldasid oma neljanda täispika plaadi "Tartarus". Stiili poolest nad päris black ja death metal ei ole, nad ise defineerivad enda stiili kui dark metal, kui nüüd siia ette lisada veel symphonic siis oleks ma täitsa nõus. Ehk siis maakeeli oleks stiiliks sümfooniline tumemetall, kõlab ju hästi!



Grieving Mirth (mx/ usa/ uk)

Kui paar kahtlast kohta välja jätta, siis mulle üldiselt täitsa meeldis selle rahvusvahelise atmospheric post-black metali bändi 2015. aasta EP "Calamitosvs Omine". Siin üks stiilinäide. Lauldakse itaalia keeles, mis minu meelest sobib väga hästi.
Aktiivsed ollakse kirjade järgi aastast 2011, kuid rohkem plaate pole välja lastud ning ma pole kindel, kas nad tegelikult ka veel elus on.

Cirrosis Hepática (es)


Kui tõlkida on bändi nimi  "Maksatsirroos" ja loo nimi "Renditud sõltuvus". Ei tea kas see on nüüd hoiatuseks alkoholismist loobumiseks või viitab solisti tervislikule seisundile, igatahes meenutab see laulmine rohkem sigalast tulevaid hääli. Eks otsustage ise kas võtate see nädalavahetus mõne joogi või otsustate passida.




A Legacy Unwritten (usa)

Kui suured ümmargused lesti venitavad kõrvikud on deathmetali muusikute seas nagu mingi tsunftikuuluvuse märk, siis tundub, et ka videotes on hakanud tekkima omad kindlad trendid, nagu ka tom natuke aega tagasi tähele pani: suurem punt seisab jõude taamal, samal ajal kui üks tüüp vaeva näeb.

Atra Vetosus (au)

Atra Vetosus on atmosfäärilise ja meloodilise black metali bänd Tasmaaniast. Tegutsetud on kuus aastat ja selle aja jooksul on välja antud eriformaadilisi helikandjaid singlist täispika albumini "Voices From the Eternal Night", kust on ka see lugu. Järgmise aasta kevadel ollakse koos kahe teise bändiga Euroopas tuuritamas. Üheks mõjutajaks on märgitud ka Dissection.