reede, 13. oktoober 2017

Depths of Kronos (nl)

See on nüüd küll üks tubli tükk head jõulist MDMi. Silma järgi suht noored poisid Hollandist. Vokaalil on täheldatavad mõningased metalcore mõjutused, aga mind see ei häiri. Lauljaid tundub õigupoolest isegi kaks olevat.

Ancient Ascendant (uk)

Minu jaoks on paraku tegemist üheloobändiga. Püüdsin küll erinevate aastate lugusid kuulata, aga igav hakkas, midagi ei ole teha. Antud päris lahe lugu on pärit 2012. aasta EPlt "Into the Dark".
Stiililiselt ei ole nad suuri kannapöördeid ette võtnud, aga laulja hääl muutub küll järjest kõrgemaks, kas tahtlikult või mingil muul põhjusel, nii et praeguseks meenutab see juba natuke nagu multifilmitegelase oma, välja arvatud hetkedel, kui ta jämedamat deathi häält teeb, mis tundub ka siiski heledam kui varasematel plaatidel.
Aga igaühele oma, kindlasti on neil oma fännid olemas, kui jätkuvalt plaate välja annavad ja juba 12 aasta kanti tegutsevad.


Edit: Vist ikka eksisin, vähemalt kaheloobändiga on tegemist, tuli veel sügavamale kaevuda, 2008. aastasse. Mis tekitab endisest tungivama küsimuse- mis nendega küll juhtus? Kas on jälle plaadifirma karvane käsi mängus?

Dawn of Disease (de)

Maskuliinset death metalit Saksamaalt, väikese meloodilise nüansiga, aga ma ei ütleks, et päris MDM, ehkki metalientsüklopeedia nii väidab. Selle aasta Wackeni kontserdil valdas laulja publikut pelgalt pilguga.

Dolmaar (de)


Liikmed: Valur [vocals & songwriter]
Live liikmed: TBA - guitars,TBA - guitars, TBA - bass, TBA - drums, TBA - keys
Debüütalbum: "The Rise of Ancestral Worship" - kunagi novembris saab võibolla kuskilt osta ka.
Põnev, midagi head on tulemas, sümfo folko must metall: