neljapäev, 26. oktoober 2017

Cerimonial Sacred (br)

Päris huvitav kahelooline käesoleva aasta EP "Eternity Begins Tonight" brasiilia 1998. aastast tegutsenud SBM duolt.

Goatpenis (br)

Täitsa äge lugu brasiilia staažika black/ death metali bändi... eee... Goatpenis uuelt albumilt "Anesthetic Vapor". Hea lühike sutsakas.

Cattle Decapitation (us)

Death metal ei pea alati rääkima mingitel surmaga seotud asjadest. See Californiast pärilt aastal 1996 asutatud grindcore/death metal kollektiiv on oma veendumuselt loomakaitsjad ja veganid (algselt kõik liikmed, kuid praegu vaid kaks) ja üheks läbivaks teemaks lauludes on ka "loomade ülemvõim". Antud seik on loonud neile korraliku fännibaasi loomakaitsjate näol ja seepärast on nad oma albumitega jõudnud ka USA muusikaedetabelitesse. Osad videod on on neil päris häirivad, siia aga lihtsalt üks lugu viimaselt albumilt.



 

N█O (ua)

Head atmospheric post-black metalit Ukrainast. Bänd sai alguse 2015. aastal ühemeheprojektina, kuid on nüüdseks kasvanud viieliikmeliseks ja iga hetk jõudmas täispika debüütalbumi "Adrestia" avaldamiseni.

Undrask (usa)


Suht kommertslik pehmo mdm, aga video meeldis


Wind Rose (it)

Siin on nüüd ühed itaallased, kelle heroiline imidž ja video olid esmapilgul natuke nagu naljakad. Aga loo edenedes ilmnes, et see oli veidral kombel kaasahaarav ja tundus ikka täitsa lahe. Tüübid ise on ka nii hingega asja juures, et lõpptulemus tõi naeratuse näole. Heia-heia-haa! :-)

Souldrainer (se)

Tänaseks hommikusöögiks on aastast 1999 tegutsenud rootsi MDMi bänd Souldrainer nimilooga seni viimaselt, 2014. aasta albumilt. Mulle meenutab hirmsasti Hypocrisyt, võib-olla sellepärast meeldibki.