neljapäev, 18. jaanuar 2018

Kurgaall (it)

Selle 2005 loodud bändi liider on Lord Astaroth, kes laulnud ka mitmes teises bändis. Nagu õigele black metalile omane on põhiteemaks satanism. Selle aasta alguses ilmumas neljas täispikk album "Satanization". Kes tahab seda videot näha tsenseerimata kujul peab ostma boonus video cd.

 

Somnium Nox (au)

Sattusin kuulama väga ägedat plaati. Tegemist on üsna uue austraalia ambient post-black metali bändiga. Tegutsetud on alates 2016, samal aastal ilmus üks singel ja siis eelmisel aastal täispikk album "Terra Inanis", mida alguses kiitsingi.  

Nortt (dk)

Puhas funeral doom on nii uimane, et selleks ajaks kui teise taktini jõutakse, olen üldiselt juba igasuguse kannatuse kaotanud (inimeste surnuks tüütamisest on stiil arvatavasti oma nimegi saanud). Antud juhul lisab aga black metali mõju natuke särtsakust, nii et lõpptulemus koos kumeda käriseva vokaaliga on täitsa kuulatav, ehkki arvatavasti siiski mitte igale maitsele. Nortt ise nimetab oma muusikat Pure Depressive Black Funeral Doom Metal. Lugu eelmise aasta albumilt "Endeligt".