reede, 8. detsember 2017

Marianas Rest (fi)

Soomlased ikka oskavad seda melodeathi värki, midagi pole öelda. Lugu suhteliselt uue, alles alates 2013 tegutsenud Kotka koosluse debüütalbumilt "Horror Vacui" (21.10.2016). Tegemist on doomi ja black metali mõjutustega MDMiga või nagu nad ise ütlevad melancholic death metaliga, mis on väga tabav määratlus minu meelest.

Once Human (us)

Üsna noor (alustanud  2014 aastal)  LA bänd, mis viljeleb uue aja naissolistiga mdm'i. Selle aasta veebruaris ilmus neil teine album "Evolution". Esimene lugu mis ette sattus oli "Eye Of Chaos", mis oli saanud juba üle viie miljoni kliki, lugu oli üldiselt hea ja ainult ühe pehmoosaga (2:15-2:45 võite vahele jätta) ja ka loo lõpp oli imelik. Edasi kuulates läheb asi järjest paremaks, mida vähem klikke tuubis,  seda parem lugu :), kolmas ametlik video sellelt plaadilt mida on kõigest 300k+ korda vaadatud.



Hatebreed (usa)

Täna viskas Wackeni line-upi pihuga suht sarnase suunitlusega bände, sõelale jäi ameerika metalcore punt Hatebreed, kes on tegutsenud juba alates 1994. aastast alates. Kõlab täitsa mõnusalt ja live võib ehk olla üsna kaasahaarav, igatahes publik on parajalt leilis.