esmaspäev, 23. oktoober 2017

Morgengrau (de)

Bänd on küll kirjade järgi juba loodud aastal 2009, aga alles 2017 märtsis ilmutasid esimese albumi nimega "Staub zu Staub", täpsustuseks võib öelda et 2013 on ka ühe 5 looga demoplaadi teinud. Klassikaline saksakeelne must metall, mis kõlab päris kõrvupaitavalt.





Kadaverdisciplin (se)

Lugu kolm aastat tegutsenud rootsi bändi hiljuti ilmunud debüütplaadilt "Death Supremacy". Andmebaasid pakuvad žanrimääratluseks lihtsalt black metal, kuid mina sildistaksin ta ikka MBMiks. Tegemist ei ole millegi väga epohhiloova või enneolematuga, aga kui meloodilisemat laadi must metal ja taolist tüüpi kitarritinistamine meeldivad, siis peaks ka Kadaverdisciplin sobima.

Amon Amarth (se)

Eelmine nädal lõppes ja ka uus nädal algab Metallinurgakeses seekord rahulikus tempos.
Amon Amarth pole vist kunagi ülearu brutaalne olnud, kuid eriti viimastel aegadel viib ta oma väed lahingusse mööda laiu sirgeid radu ning on aidanud oma sisemist viikingit leida suurel hulgal inimestel, jätmata seljataha suitsevaid ahervaremeid, vaid hoopis vallutatud edetabelid. Viimasel Wackenil laulsid nad duetti isegi... keel ei paindu hästi seda nime välja ütlema... Doroga, kes on Saksamaal suur masside lemmik. See ei ole enam viikinglik, selle kohta on hoopis üks teine mõiste- kommerts.
Siiski on neil üks väga lahe lugu, mida aeg-ajalt ikka kuulata armastan ning selleks on "Tattered Banners And Bloody Flags" aastast 2008.