teisipäev, 19. märts 2019

Howls of Winter 2019: TOP 3

Tagantjärele veel lahedat üritust meenutades panen kirja kolm (+kaks) mulle isiklikult parima mulje jätnud esinemist. Üldkokkuvõttes tundus line-upi poolest eelmine aasta vähe tugevam, selle aasta teine päev läks kuidagi väga üheülbaliseks ja väsitas natuke ära, eriti Darkspace'i ülipikk etteaste, mis lõi lausa uimaseks ja mille jaoks ei tundunud üldine õhustik päris sobilik olevat.

1. Black Cilice (pt)


Kardan, et YouTube'is kuulates ei tule see nii hästi välja, erinevalt kontserdil valitsenud atmosfäärist, aga mind pole elu sees niimoodi ära tinistatud, kui soojenduspäeva viimane esineja Black Cilice seda tegi. Lihtsalt panid silmad kinni ja tundus, et oled ainult sina ja muusika.


2. Süngehel (ee)


Miski poola bänd jäi tulemata ja parem oligi, sest nii avanes mul esimest korda võimalus väga sisendusjõulise Süngeheli suurepärast esinemist näha. Kontsert, mis andis korraliku energialaksu ja tõmbas kõige paremini käima.


3. Kaev (ee)


Kahekordselt kodumaist Kaevu olin juba paar korda näinud, aga peab ütlema, et seekord astuti üles justkui täiesti uues kvaliteedis. Väga hea heli andis ka kahtlemata palju juurde.



Neljandana mainiksin veel ära Kringa (at), kelle kontsert oli samuti väga kaasahaarav.


Esimese päeva lõpetaja, abielupaarist duo Sortilegia (ca) oli ka üsna vaatemänguline, aga peab tõdema, et autos kuulamiseks nende plaat küll eriti ei sobinud- live esinemine oli palju parem formaat.


Top kolmes on seekord tervelt kaks eesti bändi ning see ei tulene üldse minu suurest patriotismist, vaid asjaolust, et ka meil tehakse väga head muusikat, mis võib vabalt kõikjal konkureerida.
Howls of Winter on aga üritus, mida kavatseme jätkuvalt külastada.

Pilt www.tapper.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar